stavnica BET365

Stavnica Bet365 Naslov: Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, Anglija

Leto ustanovitve: 1974

Število igralcev: 5 milijonov

Licenca: Velika Britanija

Stavni bonus: 100% do 100€

Spletna stran: stavnica Bet365

Bet365 je zanesljiva in varna angleška stavnica z dolgo tradicijo, ki ponuja kakovostno stavno ponudbo ter zelo uravnoteženo ponudbo stavnih storitev. Bet365 je ena izmed naših priporočenih stavnic in ena izmed najbolj priljubljenih stavnic med igralci.

STAVNA PONUDBA

Kakovost stavne ponudbe pri stavnici Bet365 je zelo dobra, saj lahko izbirate med angleškim nogometom, baseballom, boksom, kriketom, kolesarjenjem, dvoranskim nogometom, zimskimi športi, golfom, konjskimi dirkami, nogometom, košarko, hokejem, odbojko, snookerjem, tenisom, rugbijem in mnogimi drugimi športnimi dogodki. Izbirate lahko med mnogimi stavnimi možnostmi, za popestritev igranja športnih stav pa stavnica Bet365 ponuja možnost izbire hendikepov z drugačno kvoto ali hendikepom, tako si lahko sestavite stavo po lastni izbiri.

STAVE V ŽIVO

Bet365 zagotavlja posebno stavno izkušnjo z igranjem stav v živo, saj z njihovim vmesnikom za stave v živo lahko uživate v igranju športnih stav med resničnim odvijanjem vašega najljubšega športnega dogodka z brezplačnim prenosom v živo in atraktivnimi stavnimi kvotami na dogodke v živo.

MOBILNE ŠPORTNE STAVE

Bet365 ponuja praktično in udobno igranje športnih stav preko vašega mobilnega telefona. Z svojim obstoječim Bet356 dostopom lahko hitro in zanesljivo izkoristite kakovostno stavno ponudbo kjerkoli. Trenutno lahko izkoristite 50 % cashback bonus pri prvih 5 mobilnih stavah – vsi igralci mobilnih športnih stav, prejmejo pri prvih petih mobilnih stavah, tako pri single kot pri multiple stavah, 50 % vračilo vplačila in sicer v maksimalni vrednosti do 25 € obenem pa vas pri prvi stavi Bet365 nagradi še z 1 € dobropisa za pokritje začetnih prenosov z mobilnikom.

STAVNE KVOTE

Tako kot stavna ponudba odlikujejo stavnico tudi odlične stavne kvote, ki so največkrat tudi najvišje, posebno pri favoritih. Stavne kvote poredko znižajo, tudi ko so znižane veljajo še vedno za nadpovprečne. Pri stavnici Bet365 boste pogosto naleteli na najboljšo stavno kvoto, kar posledično pomeni, da boste večino stav vplačali prav pri tej stavnici.

ZANESLJIVOST IN VARNOST

Stavnica Bet365 se zavezuje, da vaših osebnih podatkov ne bodo posredovali nepooblaščenim osebam ali jih uporabili za neželeno pošto. Vse transakcije in komunikacija z njihovimi strežniki je šifrirana z 128 bitno enkripcijo in strežniškim certifikatom Thawte SSl.

DENARNE TRANSAKCIJE

Preden stavite pri Bet365, še nekaj osnovnih podatkov o denarnih transakcijah:

Minimalni polog: 1 €, Minimalni vložek: 0,20 €, Maksimalno izplačilo: 100,000 €

Načini plačila: Kreditne kartice Visa, MasterCard, debetne kartice Maestro in Visa Electron, ček, bančno nakazilo, Moneybookers, Paysafecard in Click2Pay.

STAVNI BONUSI

Stavnica ponuja vsem novim igralcem 100 % bonus ob prvem pologu do 100 €. Zagotovite si odlično stavno izhodišče, položite 100 € in prejmite še dodatnih 100 € bonusa. Pri stavnici Bet365 so pogoste zastonj stave in redni bonusi za vse zveste igralce; kot zvestega igralca športnih stav vas bo stavnica Bet365 razveseljevala z rednimi zastonj stavami in številnimi bonusi, še posebej ob vseh večjih športnih dogodkih.

Bet365

> Odpri stavni račun pri stavnici Bet365 in prejmi bonus 100€

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
stavnica BET365, 5.0 out of 5 based on 2 ratings